7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Spralla Flying Puck Spil

Varenummer (SKU): 17543 Kategorier: , ,

kr. 319,00

Vores hurtige Flying Puck-spil kombinerer bordhockey og minicurling med et solidt twist. Skyd pucker af sted til modstanderens side ved hjælp af en elastik. Eneste forhindring? Pucken skal igennem et nærmest minimalt hul i midten af banen – lykkes det for dig at tømme din banehalvdel, før modstanderen fører? … læs mere her

Er Flying Puck Spil - Spralla på lager?

Annonce
Køb Flying Puck Spil - Spralla

(21 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Varefakta

  • Vare: Flying Puck Spil – Spralla
  • Pris: Kr. 319
  • Kategori: Leg & Spil – Spil – Selskabsspil}

Flying Puck Spil – Spralla er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Flying Puck Spil – Spralla er den store succes for gavegivere der vi give en sjov gave. Leg & Spil – Spil – Selskabsspil} er en af de populære kategorier på gaveskalaen. Coolstuff bliver brugt af rigtig mange til at finde sjove gaver. Flying Puck Spil – Spralla kan indenfor 90 dage sendes retur, hvis købet fortrydes. Har du som mange andre næsten opgivet at finde den perfekte gave, så er du faktisk i mål, hvis du køber Flying Puck Spil – Spralla, og så kan du med god samvittghed tage til fejringen. Det kan siges meget enkelt: Flying Puck Spil – Spralla er den perfekte konfirmationsgave. Der er ikke noget sjovt ved gadgets, vil kedelige mennesker sige, og det kan være derfor, at nogle, der ikke har lyst til at give gadgets væk i gave. Det er dog en skrøne, og det skal ikke afholde dig i din søgen efter den perfekte gave, det forholder sig egentlig på den måde, at mange folk har en holdning om, at gadgets er perfekte gaveidéer.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Flying Puck Spil – Spralla er et af mode produkterne i kategorien Leg & Spil – Spil – Selskabsspil} fra producenten i onlinebutikken Coolstuff. Hos webshops er et fantastisk brand, blandt både unge og de lidt ældre. Nogle gange er man heldig, at der er tilbud på Flying Puck Spil – Spralla, og ender ret tit hos Coolstuff. Det er ren logik, den rigtig gode gave gør modtageren glad. Når du er den glade giver af Flying Puck Spil – Spralla og pakker gaven pænt ind, at modtagerne er taknemlig.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Flying Puck Spil – Spralla online

Når webshops leverer dine produkter, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

21 reviews for Spralla Flying Puck Spil

    Vær den første til at anmelde “Spralla Flying Puck Spil”