7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Størstedelen af online firmaer giver efterhånden flere fragtformer. En af de mest almindelige er i dag udleveringssteder, og så afhenter du blot de købte produkter den dag der passer dig. Leveringsformen er jo særligt gnidningsløs, og endda endda den prisbilligste slags levering.

Leveringsdygtigheden er jo særdeles vital i tilfælde af at vi har brug for pakken øjeblikkeligt, så af den grund er det selvfølgelig væsentligt at du kontrollerer leveringstidspunktet ved det aktuelle produkt.

En del online forhandlere udlover dag-til-dag levering på deres favorit varer, men som trods alt er underforstået at ordren køres igennem tidligere end et givent klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt ud af døren inden de pakkeansatte tager hjem.

En hel del internet firmaer sikrer fragtfri levering, men i de fleste tilfælde forudsætter det at der købes for en fastsat pris. Som alternativ kan du beslutte sig for den mest prisbevidste løsning til levering, hvilket mange gange – uden hensyn til om man opholder sig tæt på Roskilde, Skanderborg eller Bramming – vil blive at få fragtmanden til at levere bestillingen til et udleveringssted.

Ses til af jurister der har megen viden om reglerne

Det er meget nemt for os alle at analysere priser på tværs af internet outlets på www.photomotion.dk og herved har de fleste online butikker set sig nødsaget til at nedsætte salgsværdien på varerne – til piger og drenge, og desuden også til mænd og kvinder – en hel del, og endda nogle gange garantere portofri fragt.

Dog kan det alligevel vise sig nyttigt at checke forskellige e-forhandlere efter rabat forinden du shopper, således at du ikke er i tvivl om at antage den prisbilligste pris.

Du må imidlertid være opmærksom på, at når en online shop sælger deres varer for en udsalgspris som anses for uforståeligt fremragende, bør det mange gange være en varsel om en uærlig netshop. Køb med gængse betalingskort er heldigvis omsluttet af en anordning, som redder køberen overfor falske forretninger på nettet.

Generelt foreslår vi køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du drage fordel af en løsning fra f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil klare omkostningerne ude i fremtiden.

Før folk shopper i en e-butik bør de reelt skimme e-butikkens forretningsvilkår, det er dog normalt ikke særlig morsomt.

Et alternativ kan være at undersøge om webshoppen er støttet af e-mærket, grundet at det generelt er et billede på at netbutikken lever op til de danske retningslinjer, udover at online forretningen hyppigt revurderes af specialister der har indsigt i de gældende love. Det er en rigtig god anledning til en håndsrækning, når du møder vanskeligheder med dit køb.

Undersøges af eksperter som er meget fortrolige de gældende regulativer

Trustpilot frembringer fuldkommen relevante chancer for at kortlægge flere eksisterende forbrugeres erfaringer og af den grund slår vi et slag for, at du gennemgår internet selskabets vurderinger forud for at du færdiggør din shopping.

Facebook forærer dig tilsvarende fuldkommen fine løsninger til at få et kig ind i webbutikkens kundefokus. Herinde møder vi en del e-forhandlere hvor du kan udforme en vurdering af ordreforløbet, som på samme måde kan udnyttes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Vores side er finansieret af reklameindtægter. Vi arbejder sammen med en hel del internet foretagender eftersom vi markedsfører butikkernes tilbud, og tager betaling om den besøgende vi sender videre gennemfører en handel.

Fakta omkring varer og online butikker opdateres ofte, men det er umuligt for os at give garantier imod reguleringer der er udarbejdet siden seneste opdatering af de anvendte data.