7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En lang række e-handler frembyder i dag en lang række forskellige leveringsløsninger. En der er meget populær er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan hente pakken når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er jo meget ukompliceret, samt i mange tilfælde tilmed den mest prisbevidste fragtmulighed.

Leveringstiden er naturligvis ultra væsentlig forudsat vi står og skal bruge varen om kort tid, og herved er det aldeles relevant at vi kontrollerer den estimerede leveringsdato ved den respektive vare.

En række online shops udlover 1 dags fragt på de fleste varenumre, men vær obs på at det er underforstået at ordren aflægges inden et givent klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt sendt afsted inden pakkemedarbejderne har fyraften.

Overværes af fagmænd der har den nødvendige knowhow om reglerne

Det er virkelig fleksibelt for købere at finde information om priser fra flere butikker på nettet og altså har massevis af firmaer på nettet været nødt til at mindske prisniveauet på specielt deres bedst i test produkter – til børn og babyer, og ligeledes til mænd og kvinder – kolossalt, og endda nogle gange frembyde fragt uden omkostninger.

Derfor kan det trods alt vise sig profitabelt at analysere et par forskellige internet outlets efter rabat forud for at du bestiller, så du er sikker på at opnå den mest attraktive pris.

Man må dog være så påpasselig, at ifald en internet shop afhænder deres varer til salg for en udsalgspris der kan virke uendeligt fordelagtig, så bør det for det meste være et faresignal om en uægte internet shop. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omfavnet af en regel, hvilket støtter os imod falske internet foretagender.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du vælge en afdragsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at finansiere regningen ude i fremtiden.

Overværes af fagmænd som har indsigt i de gældende bestemmelser

Inden nogen køber i en internet butik bør man helt sikkert gennemse virksomhedens handelsbetingelser, men det er ofte ikke særlig sjovt.

Et nemt alternativ kan være at bemærke om e-shoppen er e-mærke tilsluttet, som skulle være en antydning af at webshoppen følger de officielle danske regler, samt at webshoppen rutinemæssigt evalueres af specialister der er inde i reglementet på området. Desuden giver det dig lejlighed til at få assistance, hvis du skulle få problemer med din bestilling.

Ligeledes slår vi et slag for at køber er hensynstagende til de elementære vedtægter der kan have betydning for bestillingen, fx hvilken returrettighed internet forhandleren benytter. Her er det også essesentielt, at man stadigvæk gemmer ens kvittering, således man senere vil kunne påvise købet, uden hensyn til om du er på indkøb til en herre eller dame.

Den mest betalelige type af levering

Trustpilot frembyder i højeste grad udmærkede chancer for at gøre dig bekendt med en lang række tidligere forbrugeres kritik og derved er det en hjælp, at du undersøger e-firmaets anmeldelser forinden du handler.

Facebook tilbyder på samme måde ret så troværdige muligheder for at få et kig ind i webshoppens troværdighed. Foruden det ses en del e-butikker hvor folk kan sammensætte en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket også bør benyttes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Hjemmesiden finansieres af reklameindtægter. Vi har faste samarbejder med adskillige internet handler da vi annoncerer virksomhedernes varer, og indhenter honorar hvis en af de besøgende på vores side realiserer en handel.

Vejledning vedrørende produkter og online selskaber værnes om nu og da, men det er ikke muligt for os at give garantier imod ændringer der er foretaget siden nyligste opdatering af sidens data.