7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En stor portion e-forretninger udlover nu om dage en lang række forskellige former for levering. En af de mest populære er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente dine nye varer præcis når det passer dig. Metoden er jo yderst ligetil, samt i mange tilfælde endda den prisbilligste leveringsudgave.

Du kunne omvendt beslutte dig for at få det leveret til din privatbolig eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen er almindeligvis en tand mere bekostelig, men samtidig særligt hensigtsmæssig. Den mindst kostelige leveringsmodel kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men den løsning nødvendiggør at du er nærved online butikkens adresse.

Leveringsdygtigheden kan være temmelig betydningsfuld såfremt du skal bruge ordren omgående, og med det formål er det rigtig vigtigt at man dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt på det respektive produkt.

Mange e-forhandlere frembyder levering på blot en enkelt hverdag på flere produkter, hvilket dog påkræver at transaktionen realiseres forinden et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få pakken skippet afsted inden logistikmedarbejderne har fri.

Mange forskellige leveringstyper

Det er jo efterhånden super let gængeligt for enhver at vurdere prisniveauet fra forskellige internet selskaber på shophome.dk og af den grund har utallige e-butikker set sig tvunget til at stampe priserne på en række af deres varer – til juniorer, og samtidig til herrer og damer – enormt, og endda nogle gange tilbyde levering uden omkostninger.

Derfor kan det trods alt blive gunstigt at sammenholde forskellige internet varehuse i Danmark efter udsalg forinden du gennemfører din handel, så man er velinformeret til at indhente den mindst kostelige pris.

Man bør lige meget hvad være klar over, at i tilfælde af at en e-forretning afhænder varer for en pris der virker ekstraordinært overkommelig, burde det tit være en indikator for en uægte internet virksomhed. Betalinger med kort er imidlertid omfattet af et regulativ, som forsvarer dig som kunde overfor fup online webshops.

Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kan du udnytte en afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du ønsker at finansiere regningen over flere uger.

Inden nogen bestiller i en shop på nettet bør man ideelt set se på shoppens forretningsaftale, det er dog i mange tilfælde ikke videre interessant.

Alternativet kunne derfor være at efterse om e-butikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det typisk er en sikring om at e-handlen adlyder de gældende danske regler, og at online firmaet fra tid til anden efterses af fagmænd som behersker vilkårene. Derudover tilbydes du anledning til at få assistance, for så vidt du får besvær ved din ordre.

Dertil foreslår vi at kunden er påpasselig med de vigtigste vilkår der gør sig gældende i forbindelse med handlen, som eksempelvis den byttepolitik forretningen har. Her er det på samme måde vigtigt, at man til enhver tid opbevarer ens kvittering, så man altid kan bevise sin bestilling, uden hensyn til om du søger et produkt til en voksen eller et barn.

Den prisbilligste form for fragt

Trustpilot præsterer en lang række pålidelige genveje til at kontrollere en stor portion aktuelle brugeres vurderinger og herved rekommanderer vi, at du bliver klogere på online butikkens kritik forinden du placerer din ordre.

Facebook fremskaffer derudover ret gunstige metoder til at få kendskab til e-forretningens troværdighed. Tilmed ses en række e-forretninger som giver folk mulighed for at aflevere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket også burde anvendes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Hjemmesiden er reklamefinansieret. Vi har samarbejder med en lang række internet shops i Danmark idet vi annoncerer forretningernes tilbud, og høster honorar ifald en bruger fra vores hjemmeside fuldfører en ordre.